Europa League: Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για τον Ταράσοφ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 16:32
UPD:16:34
REUTERS/MURAD SEZER
Ο Ρώσος μέσος της Λοκομοτίβ, Ντμίτρι Ταράσοφ, σήκωσε τη φανέλα του δείχνοντας μια δεύτερη που φορούσε από κάτω και η οποία έδειχνε τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και τη φράση «ο πιο αγαπητός πρόεδρος».
A- A A+

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα σχετικά με το περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ, μετά τη λήξη του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Ρώσος μέσος της Λοκομοτίβ, Ντμίτρι Ταράσοφ, σήκωσε τη φανέλα του δείχνοντας μια δεύτερη που φορούσε από κάτω και η οποία έδειχνε τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και τη φράση «ο πιο αγαπητός πρόεδρος».

Ο αγώνας διεξήχθη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και ήταν ο πρώτος ανάμεσα στις δύο, νικήτρια δε αναδείχθηκε η Φενέρμπαχτσε με 2-0. 

Ο Ταράσοφ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς η UEFA απαγορεύει τη διάδοση μηνυμάτων με πολιτικό υπόβαθρο στις διοργανώσεις της.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας απειλείται τώρα με κυρώσεις, ενώ ο Ταράσοφ κινδυνεύει να δεχθεί την επιβολή μιας βαριάς ποινής, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει αποκλεισμό αρκετών αγωνιστικών από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του συλλόγου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις