Χάσι: Να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 18:19
UPD:18:32
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της φάσης των «32» στο Γιουρόπα Λιγκ. 

«Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δείξει καλή νοοτροπία και τώρα καλούμαστε να το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Πριν από δύο χρόνια είχαμε χάσει, αλλά ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και να σκοράρουμε» δήλωσε ο Χάσι. 

Όπως υπογράμμισε ο Αλβανός τεχνικός, η δυναμικότητα του αντίπαλου σε σχέση με τους αντίπαλους της ομάδας του στο πρωτάθλημα Βελγίου δεν θα τον κάνει να διαφοροποιήσει την τακτική του.

«Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα συνεχίσουμε ό,τι έχουμε χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το επίπεδο» υπογράμμισε ο Χάσι. 

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο προπονητής της Άντερλεχτ, αναφέρθηκε στο κίνητρο που προσδίδει πάντοτε σε έναν ποδοσφαιριστή ένας διεθνής αγώνας.

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να δείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο και τώρα έχουν την ευκαιρία. Οι παίκτες που αποκτήσαμε μάς δίνουν εμπειρία και ποιότητα, περισσότερη από το πρώτο μισό της σεζόν» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις