Super League: Για τη 18η νίκη στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 13:41
UPD:13:43
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη με τον Φορτούνη στην αποστολή και τον Μάρκο Σίλβα να περιμένει να δει πράγματα απ΄ αυτόν, αφού στα τελευταία παιχνίδια τον είδε «υποτονικό» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στα Περιβόλια των Χανίων πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής, με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30), που θα επιδιώξει να διευρύνει το αήττητο και τις νίκες του σε 18.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τον Πλατανιά στις μεταξύ τους συναντήσεις, εντός ή εκτός έδρας. Σε έξι αγώνες μετρούν τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, τις οποίες πάντως οι Κρήτες κατάκτησαν στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Στη γηπεδούχο ομάδα ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουνάφο, που είναι τιμωρημένος, ενώ επίσης εκτός βρίσκονται οι Τσιμόντζι, Μαχαμάτ, Τζίλβαν Πάγκαλος, Ολιμπά και Γιακουμάκης.

Την αποστολή του Πλατανιά συγκροτούν οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Τσιμόντζι, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο, Ντίνας και Πάγκαλος.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κρήτη με τον Φορτούνη στην αποστολή και τον Μάρκο Σίλβα να περιμένει να δει πράγματα απ΄ αυτόν, αφού στα τελευταία παιχνίδια τον είδε «υποτονικό».

Εκτός αποστολής είναι επίσης οι Μπουχαλάκης, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, ενώ θα πριν από το παιχνίδι θα «κοπούν» δύο παίκτες από την αποστολή, που συνθέτουν οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Ζντιέλαρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις