Αήττητος και στη Λεωφόρο (0-0) ο Πανιώνιος με Παναθηναϊκό

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 22:06
UPD:22:15
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός δεν κατόρθωσε να νικήσει φέτος τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα, αφού μετά την ήττα του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη, οι «κυανέρυθροι» τους έκοψαν και απόψε βαθμούς, αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, που προερχόταν από τις νίκες με Καλλονή, Παναιτωλικό, είχε την πρώτη απώλεια βαθμών για το 2016, κι αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον 22χρονο τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Σωκράτη Διούδη.

Ο νεαρός γκολκίπερ είχε «κατεβάσει ρολά» στο άδειο, για τελευταία Κυριακή, «Απόστολος Νικολαΐδης» και με τις εξαιρετικές αποκρούσεις του άφησε τον Παναθηναϊκό τρίτο, ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ, την ώρα που η ομάδα του έφτασε στην πέμπτη θέση τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη απόκρουσή του ήταν στο 13ο λεπτό και σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς. Όπως φαίνεται ήταν η ιδανική... προθέρμανση γι΄ αυτόν, αφού στο 20΄ σταμάτησε δύο φορές τον Εσιέν στην προσπάθεια του Γκανέζου να πετύχει το πρώτο γκολ του με φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Στο 28΄ ο Κλωναρίδης βρέθηκε σε θέση βολής στη μικρή περιοχή, αλλά και πάλι ο Διούδης ήταν σε σωστή θέση, για να απειλήσουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι στο 51΄, όταν ένα καλό σουτ του Μπακασέτα έφυγε άουτ.

Στο 57΄ το εν κινήσει σουτ του Κλωναρίδης έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διούδη, ο οποίος επενέβη εκπληκτικά στο 59΄ σε πλασέ του Αμπέντ, για να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο 84΄ στη δεξιά γωνία του, σε κεφαλιά του Λουντ και «καραμπόλα» στον Κουτρουμπή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις