Πέρασε και από τα Γιάννενα η ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΣ

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 17:28
UPD:17:41
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Με νέα νίκη, την πέμπτη κατά σειρά στο 2016, συνέχισε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στους «Ζωσιμάδες» χάρις στα γκολ των Βάργκας και Μπαρμπόσα.

Η Ένωση ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Βάργκας ξέφυγε από τον Λίλα και πλάσαρε για το 0-1 μετά από πάσα του Γιόχανσον, «κόβοντας τα πόδια» των γηπεδούχων.

Στο 17΄ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν, όταν βγαίνοντας στην κόντρα ο Βάργκας και πάλι σούταρε, ο Βελλίδης απέκρουσε και στο ριμπάουντ αστόχησε από κοντά ο Αραβίδης.

Στο 39΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκάλο από σέντρα του Τσουκαλά, ο ίδιος ανέλαβε και την εκτέλεσή του, αλλά ο Ανέστης απέκρουσε σε κόρνερ, όπως είχε κάνει μία εβδομάδα νωρίτερα απέναντι στην Ξάνθη. 

Με το ρυθμό να έχει πέσει στην επανάληψη η ΑΕΚ έφτασε στο 0-2 στο 59΄, όταν στη σέντρα του Γκάλο ο Μπαρμπόσα αμαρκάριστος έπιασε μονοκόματο σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελλίδη. 

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 παίκτες, καθώς ο Μανιάς τραυματίστηκε στο 87΄ κι ενώ ο προπονητής του, Γιάννης Πετράκης, είχε κάνει όλες τις αλλαγές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις