Με ξέσπασμα στην επανάληψη 3-1 ο Αστέρας την Καλλονή

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 19:12
UPD:19:21
INTIME SPORTS
A- A A+

Ο Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Καλλονή μέσα στην Τρίπολη, αλλά με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και κορυφαίο τον Ιγκλέσιας, που ισοφάρισε κι έκλεισε το σκορ, έφεραν τη νίκη με 3-1 για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με την επιθετικότητά τους την ομάδα της Αρκαδίας κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με το σουτ του Μανούσου που απέκρουσε ο Μπαντής στο 4΄ και το δοκάρι του Γουερέ μετά από ασταθή επέμβαση του Μπαντή στο 17΄.

Σε ακόμη μία αντεπίθεση, οι νησιώτες έφτασαν στο 0-1 όταν ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι από τον Ζησόπουλο και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα, στο 41΄.

Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 52΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας μετά από σέντρα του Μπερτόλιο. Στο 57΄ ο Κουρμπέλης σήκωσε τη μπάλα, ο Στανισάβλιεβιτς με κεφαλιά βρήκε τον Γιάννου κι εκείνος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 13ο γκολ του στη Λίγκα.

Στο 61΄ ο Ιγκλέσιας και πάλι έγραψε το 3-1, για να αποβληθεί ο Ελλακόπουλος στο 63΄ και η Καλλονή να μείνει με 10, ενώ ο Αστέρας τελείωσε με 9, αφού στο 83΄ τραυματίστηκε και αποχώρησε αμέσως μετά την αλλαγή του ο Έντερ (είχαν γίνει οι αλλαγές), ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ζησόπουλος με δεύτερη κίτρινη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις