Η Βέροια σόκαρε (0-1) τον Πανιώνιο

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 19:09
UPD:19:12
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η Βέροια ήταν η ομάδα που "σόκαρε" και διέκοψε το σερί των δύο νικών του Πανιωνίου, καθώς υποχρέωσε τους "κυανέρυθρους" σε ήττα (0-1) στην έδρα τους, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με τον Μπακασέτα να ζητά πέναλτι στο 7΄ σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη αλλά να μην εισακούεται από τον διαιτητή Παπαπέτρου.

Στο 14΄ ο Λόπεθ απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ τη σέντρα – σουτ του επιθετικού των «κυανέρυθρων», στη μοναδική άξια λόγου ευκαιρία του πρώτου μισού, που τελείωσε με τον τραυματισμό του Βεργώνη στο 44΄ και την αποχώρηση του παίκτη της μακεδονικής ομάδας, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο, ατυχώς, για ρήξη στον Αχίλλειο τένοντα.

Στο 65΄ ο Μπουμάλ είχε μια καλή ατομική προσπάθεια, απέφυγε τους αμυντικούς και σούταρε, για να αποκρούσει σε πρώτο χρόνο ο Λόπεθ και στη συνέχεια της φάσης να απομακρύνει τον κίνδυνο ο Μαλόν.

Τελικά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Γιουσούφ έκανε το γύρισμα και ο Ναζλίδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, δίνοντας στην ομάδα του ένα ανέλπιστο τρίποντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις