Super League: Μεγάλα παιχνίδια σε Περιστέρι και Τούμπα

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 06:58
UPD:09:31
ACTION IMAGES
A- A A+

Δύο σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το «κυρίως μενού» της 8ης αγωνιστικής της Super League, η «αυλαία» της οποίας θα πέσει το βράδυ στην Τούμπα με το πιο σημαντικό ματς της ημέρας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Η αρχή θα γίνει στο Περιστέρι (15:00) όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα επιδιώξει να συνεχίσει το απόλυτο σερί που έχει από την έναρξη της σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τον Εστεμπάν Καμπιάσο και τον Τζίμι Ντουρμάζ (τραυματίες), αλλά ακόμη κι έτσι είναι το μεγάλο φαβορί για το 8ο «τρίποντο».Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγαλη εκτός έδρας νίκη στη Βέροια και διαθέτουν αρκετά καλή ομάδα, ικανή για όλα τα αποτελέσματα.

Το ματς που «κλέβει την παράσταση» θα διεξαχθεί στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (19:30). Ματς-κλειδί για το «τριφύλλι» στη μάχη που δίνει για τον τίτλο, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Θεσσαλονικείς, που προέρχονται από την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή, που τους απομάκρυνε από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει και στα 5 τελευταία ματς που έδωσε και θα παραταχθεί χωρίς απουσίες, σε αντίθεση με το «δικέφαλο» που δεν θα έχει τον τραυματία, Κάτσε. 

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 8ης ημέρας: Πανθρακικός-Ξάνθη (17:15), Πανιώνιος-Βέροια (17:15), ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (17:15).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις