Με Γιάννου ο Αστέρας Τρίπολης 2-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννενα

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 19:06
UPD:19:08
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη μεγάλη νίκη που επιζητούσε εδώ και αρκετό καιρό, καθώς με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, Απόστολου Γιάννου, άλωσε τους "Ζωσιμάδες" επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά στο φινάλε του το σκορ ήταν 1-1, αφού οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν αποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια.

Το συγκρότημα της Ηπείρου προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, από τραγικό σφάλμα του τερματοφύλακα Μπαντή κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που χρεώνεται εξίσου στον προπονητή του Αστέρα, Στάικο Βεργέτη, που δεν έχει επιλέξει σταθερό γκολκίπερ.

Αποτέλεσμα είναι φέτος η ομάδα του να έχει δεχθεί πολύ «φθηνά» γκολ, όπως αυτό στα Γιάννενα: σε γέμισμα στην πλάτη της ομάδας του ο Μπαντής με έξοδο προσπάθησε να αποκρούσει με το κεφάλι, η μπάλα πέρασε από πάνω του και ο Μανιάς σημείωσε ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του!

Στο 12΄ ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ιγκλέσιας και στο 37΄ οι Αρκάδες κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Στρούνα επί του Μπερτόλιο, με τον Γιάννου να ευστοχεί από τα 11 μέτρα και να ισοφαρίζει σε ένα κατά τα άλλα πολύ φτωχό 45λεπτο.

Στο 50΄ ο Ίλιτς πέρασε τον Σανκαρέ και σούταρε από πλάγια υποχρεώνοντας τον Μπαντή να επέμβει σε δύο χρόνους, ενώ στο 67΄ ο τερματοφύλακας του Αστέρα επενέβη σωτήρια σε σουτ του Τσάβες, για να «απαντήσει» ο Αστέρας στο 74΄ με την κεφαλιά του Σανκαρέ που έφυγε μόλις άουτ.

Τελικά στο 81ο λεπτό και σε μια σέντρα από τη δεξιά πλευρά, που έδειχνε ακίνδυνη, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Στρούνα και ήρθε ιδανικά στα πόδια του Γιάννου, ο οποίος νίκησε τον Βελλίδη σηματοδοτώντας την ανατροπή για την ομάδα του και το ένατο φετινό τέρμα του στη Σούπερ Λίγκα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις