Super League: Μεγάλο «διπλό» ο Πλατανιάς στο Αγρίνιο, 2-1, τον Παναιτωλικό

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 19:10
UPD:19:16
INTIME SPORTS
A- A A+

Πήρε... φόρα ο Πλατανιάς. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1, στο δεύτερο χρονικά ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά το πρώτο εφετινό της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα (4-0 τον Πανθρακικό) η ομάδα των Χανίων απέδειξε ότι η βαθμολογική της συγκομιδή μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές ήταν τυχαία. Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος κι απέναντι στον Παναιτωλικό που προερχόταν από την ισοπαλία στη Λιβαδειά (2-2) με τον Λεβαδειακό, το κρητικό συγκρότημα στάθηκε όρθιο παρά την ισοφάριση που δέχτηκε στις αρχές του δεύτερου μέρους και 7 λεπτά πριν το 90΄ «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο ματς με τον Κουλιμπαλί.

Ο Μιλούνοβιτς στο 30΄ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 49΄ οι Αγρινιώτες «απάντησαν» με τον Καπέλ. Πίεσε στη συνέχεια η ομάδα του Ματζουράκη για να προηγηθεί, αλλά το λάθος του τερματοφύλακα Κυριακίδη στο 83΄ έδωσε την ευκαιρία στον Κουλιμπαλί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός μετράει, πλέον, 5 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη (τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες). Την τελευταία φορά που πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι ήταν στην 3η αγωνιστική, όταν επικράτησαν με 1-0 του Πανθρακικού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις