Super League: Αυλαία στο "Απ. Νικολαΐδης"

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 12:55
UPD:12:58
ACTION IMAGES/MARKOS CHOUZOURIS
A- A A+

Με τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς οι "πράσινοι" υποδέχονται την ομάδα της Ηπείρου στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στις 17:15 (Novasports 2).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αυξήσουν το σερί τους στις τέσσερις νίκες και παράλληλα να παραμείνουν κοντά στον Ολυμπιακό, από τον οποίο απέχουν τώρα έξι βαθμούς και οποιαδήποτε απώλεια θα τους απομάκρυνε.

Ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν πείθει μέχρι στιγμής με την απόδοση και τις εμφανίσεις του, δείχνει να είναι έως τώρα η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να απειλήσει τους "ερυθρόλευκους", η πορεία των οποίων θυμίζει... οδοστρωτήρα.

Το παιχνίδι πάντως μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι απέναντι στον "Άγιαξ της Ηπείρου" κι αυτό υπογράμμισε στους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς οι Γιαννιώτες είναι καλή ομάδα και θα ήθελαν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να πλησιάσουν στην πεντάδα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Μπεργκ να ξεπερνά το τράβηγμα που είχε και να τίθεται στη διάθεση του, όπως και ο Πέτριτς, ενώ εκτός έμειναν οι Εσιέν, Βέμερ, Μέντες και Κότσαρης.

Ο Γιάννης Πετράκης, από την πλευρά του, έχει εκτός τον Λίλα, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αλβανίας, αλλά υπολογίζει πια στον Ακόστα

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις