Ισοπαλία (1-1) στην Τρίπολη για Αστέρα και Ξάνθη

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 20:06
UPD:20:13
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και την Ξάνθη να δείχνει εξαρχής ότι κατέβηκε στην Τρίπολη για να «χτυπήσει» το ματς και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και την Ξάνθη, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Super League και έληξε ισόπαλο 1-1.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και την Ξάνθη να δείχνει εξαρχής ότι κατέβηκε στην Τρίπολη για να «χτυπήσει» το ματς και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Ακρίτες είχαν μάλιστα την πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία στον αγώνα, καθώς στο 18ο λεπτό και σε γύρισμα του Ντιμιτρόφ από αριστερά η «σκαστή» κεφαλιά του Βασιλακάκη έφυγε μόλις άουτ πάνω από το δοκάρι του Μπαντή.

Στο 20΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων επενέβη με τα ακροδάχτυλα στο μακρινό σουτ του Παπαστεργιανού, κι ενώ η μπάλα είχε κοντράρει στον Μπερτόλιο, ενώ στο 25΄ ο Αστέρας απείλησε άμεσα αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς το απευθείας φάουλ του Μπερτόλιο έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Τσέναμο.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 31ο λεπτό, όταν ο Θάνος είδε χέρι του Φλίσκα εντός της περιοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα όμως και σε υποδειγματικά εκδηλωμένη αντεπίθεση ο Μπερτόλιο βρήκε στον κενό χώρο τον Σκούρτη κι εκείνος πλάσαρε για το 1-0.

Ο Παπαδόπουλος αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του Βεργέτη, καθώς στο 49΄ απέτυχε να διπλασιάσει με κεφαλιά, αναγκάζοντας τον Τσέναμο στην απόκρουση του αγώνα, για να μείνει με δέκα παίκτες ο Αστέρας στο 55ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τορμένα, για φάουλ στον Μπέρτο.

Η ομάδα του Λουτσέσκου εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή της για να πιέσει και τελικά να ισοφαρίσει στο 68ο λεπτό με τον Νιέτο, ο οποίος από πολύ δύσκολη θέση αριστερά πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπαντή, στην κλειστή γωνία του, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να φέρει μεγάλη ευθύνη για άλλο ένα γκολ φέτος.

Νέα σημαντική ευκαιρία καταγράφηκε στο 70΄, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή της Ξάνθης ο Ιγκλέσιας σούταρε άστοχα από κοντά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φάρκας κόντραρε τον Παπαδόπουλο και γλίτωσε την εστία του από μια επικίνδυνη κατάσταση.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις