«Διπλό» στη Βέροια για τον Ατρόμητο (1-0) μετά από τέσσερις σερί ήττες

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 20:30
UPD:20:39
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Με γκολ του Λε Ταλέκ η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 1-0 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

A- A A+

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες και, μάλιστα, εκτός έδρας. Με γκολ του Λε Ταλέκ η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 1-0 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η κακή παράδοση που είχε πριν το ματς η «βασίλισσα» του Βορρά απέναντι στους «κυανόλευκους» διατηρήθηκε και χάρις στο γκολ του Γάλλου οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να μην έχουν ούτε μία νίκη με τον Ατρόμητο σε επίπεδο Super League, εντός ή, εκτός έδρας.

Παράλληλα, το συγκρότημα του Γιώργου Γεωργιάδη παρέμεινε χωρίς «τρίποντο» στην έδρα του από την έναρξη της περιόδου, καθώς σε 4 ματς που έδωσε εκεί έχει γνωρίσει 3 ήττες, ενώ ένα τελείωσε ισόπαλο.

Ο Ατρόμητος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο ματς, με τον Λε Ταλέκ να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Λόπεζ στο 6ο λεπτό, αλλά το πλασέ του Γάλλου απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στους Περιστεριώτες, που βρέθηκαν άλλες τρεις φορές πολύ κοντά στο γκολ, ενώ από την πλευρά της η Βέροια απείλησε μόνο μία φορά με τον Αμπντούν.

Ο Λόπεζ ήταν σε μεγάλη μέρα και μετά την σπουδαία επέμβαση που έκανε στο πλασέ του Λε Ταλέκ στο ξεκίνημα του ματς, έκανε το ίδιο και στο σουτ του Μπρίτο από το ύψος του πέναλτι στο 17΄.

Στο 23΄ οι Λε Ταλέκ και Ναπολεόνι απέτυχαν να στείλουν από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 29΄ το σουτ του Μπρίτο από τη μικρή περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Λόπεζ.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου λίγο έλλειψε να ισχύσει στο 30΄, όταν στη μοναδική αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο, η Βέροια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ.

Ο Γκορμπούνοφ, όμως, είπε «όχι» στο κοντινό πλασέ του Αμπντούν από την πάσα του Μαγέφσκι, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Λευκορώσος τερματοφύλακας του Ατρόμητου είχε διώξει τη μπάλα σε κόρνερ μετά το απευθείας φάουλ του Καϊκούτ.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος «αποδόθηκε δικαιοσύνη» με βάση την εικόνα του πρώτου 45λεπτου. Έστω κι αν χρειάστηκε το «δώρο» του Μαραγκού, ο Λε Ταλέκ αυτή την φορά βρήκε τον τρόπο να πλασάρει τον Λόπεζ μετά την ασίστ του Μπρίτο και να βάλει μπροστά τον Ατρόμητο (1-0).

Μετά το γκολ των φιλοξενούμενων η Βέροια έγινε πιο επιθετική και σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση των παικτών του Γρηγορίου, πίεσε πιο πολύ για την ισοφάριση.

Στο 60΄ δύο σουτ του Μερεμπασβίλι μέσα από την περιοχή βρήκαν στα πόδια αμυντικών του Ατρόμητου, ενώ στο 67΄ το τεχνικό σουτ του Αμπντούν έφυγε ελάχιστα άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις