«Τσίμπησε» βαθμό στη Λιβαδειά ο Παναιτωλικός (2-2)

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 20:32
UPD:20:45
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Το γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ήρθε τελικά στο 40΄ από τον Γιακουμάκη (1-2), που ήταν αδύνατο να αστοχήσει από κοντά, μετά την προσπάθεια του Φαβάλι.

A- A A+

Μετά από δύο συντριβές από Καλλονή και Πανιώνιο με το ίδιο σκορ (1-5), ο Παναιτωλικός απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από τον Λεβαδειακό (2-2), στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο ξεκίνημα με δύο προσπάθειες από τον Γιάχιτς (3ο και 4ο λεπτό), η κεφαλιά και το σουτ του Βόσνιου έφυγαν άουτ.

Στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Τσιντώτα ο Παναιτωλικός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους με τον Μαρκόφσκι να σκοράρει στο 11΄ με σουτ μετά από πάσα του Βιγιαφάνες.

Οι Αγρινιώτες με το γκολ «ανέβηκαν» ψυχολογικά κι αφού στο 19΄ «άγγιξαν» το 0-2 με τον Ρουσκουγιέδα (πλασέ άουτ), στο αμέσως επόμενο λεπτό πανηγύρισαν για δεύτερη φορά και πάλι με τον Μαρκόφσκι. Ο Σέρβος με προβολή μετά από κόρνερ του Βιγιαφάνες έκανε το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για το «τρίποντο» μέσα στη Λιβαδειά.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να μειώσουν πριν… βγει το ημίχρονο. Ο Βαγγέλης Μάντζιος στο 26΄ ήταν έτοιμος να πλασάρει και τον πρόλαβε ο Παπάζογλου, ενώ στο 32΄ ο Κυριακίδης αντέδρασε σωστά στο σουτ του Ρομέου κι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Το γκολ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ήρθε τελικά στο 40΄ από τον Γιακουμάκη (1-2), που ήταν αδύνατο να αστοχήσει από κοντά, μετά την προσπάθεια του Φαβάλι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια για τους γηπεδούχους. Ο Βαγγέλης Μάντζιος κέρδισε το πέναλτι από μαρκάρισμα του Ντιέγκο Μπεχαράνο, το εκτέλεσε ο ίδιος και με το 6ο του γκολ με την φανέλα των Βοιωτών (8 έχει πετύχει συνολικά η ομάδα του) έγινε το 2-2.

Με τη ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Άκη Μάντζιου προσπάθησαν για την ολική ανατροπή του σκηνικού, αλλά το δοκάρι σταμάτησε το απευθείας φάουλ του Μιλιάζες στο 59΄.

Η κατάσταση ξέφυγε στον αγωνιστικό χώρο στο 65΄, μετά από ένα σκληρό φάουλ του Μιλιάζες στον Βιγιαφάνες. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο Σελιμός να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ντιέγκο Μπεχαράνο που αρπάχτηκε με τον Πορτογάλο αμυντικό του Λεβαδειακού.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση των «πρασίνων» κι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις