Ολυμπιακός: Ο Σίλβα βλέπει περιθώριο βελτίωσης

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 00:06
UPD:15:15
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Απολύτως ικανοποιημένος δήλωσε ότι έμεινε από την ομάδα του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ευρείας έκτασης νίκη με 4-0, προσθέτοντας πάντως πως οι παίκτες του μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

«Αυτές τις νίκες τις έχουμε δουλέψει πολύ για να τις πετύχουμε. Έχουμε δουλέψει για να φτιάξουμε μία καλή ομάδα και ιδιαίτερα στα τελευταία ματς με Άρσεναλ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δείξαμε θέληση και πάθος για να νικήσουμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις νίκες που πετύχαμε, όμως δεν είναι καθόλου τυχαίο. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Η ομάδα έχει την ικανότητα να βελτιωθεί κι άλλο» δήλωσε ο Πορτογάλος.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα μας θέλαμε να ξεκινήσει αλλιώς το παιχνίδι. Ο αντίπαλος εμφανίστηκε διαφορετικά απ΄ ό,τι περιμέναμε. Μετά το πρώτο γκολ και όταν ο αντίπαλος μάς έδωσε χώρο ήρθε αυτό το σκορ. Η ομάδα μας θέλει να βελτιωθεί και το προσπαθεί. Είμαι ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών παρά την κούραση και το ματς που έρχεται» σχολίασε.

«Είμαστε σε μία ομάδα που θέλει να κερδίζει. Θέλουμε σε όλες τις διοργανώσεις να πηγαίνουμε με σκοπό τη νίκη. Γι΄ αυτό δουλεύουμε καθημερινά και αυτόν τον δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε. Πάντα προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο αντίπαλος, για να κερδίσουμε. Θέλω να πω πως σήμερα αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που μας δυσκόλεψε πολύ» πρόσθεσε ο Σίλβα.

«Παίξαμε στο πρώτο μέρος απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε να διεκδικήσει τις δεύτερες μπαλιές, το παιχνίδι δεν παίχτηκε ωραία από καμία ομάδα, όμως θέλω να πω μία καλή κουβέντα για την προσπάθεια της ΑΕΚ, γιατί ήρθε να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζω όμως και την πολύ σωστή δική μας αντίδραση. Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα ήμασταν αποφασισμένοι και εκμεταλλευτήκαμε όλες τις αδυναμίες του αντιπάλου» συνέχισε την ανάλυσή του.

Ο Σίλβα ρωτήθηκε και για τον Ιντέγε. «Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Από την πρώτη στιγμή πιστεύαμε σε αυτόν. Θέλω να πω έναν καλό λόγο για τον πρόεδρο, γιατί πίστεψε στον παίκτη και έκανε την προσπάθεια και τον έφερε. Ήταν εκτός δράσης αρκετό καιρό και του δόθηκε εδώ η ευκαιρία να δείξει την αξία του. Φαίνεται πώς η δουλειά που κάνει όλη την εβδομάδα, φέρνει αποτέλεσμα» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις