Εθνική Ομάδα: Πήρε Πέλκα ο Τσάνας

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 15:24
UPD:15:32
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Ο Δημήτρης Πέλκας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Δημήτρης Πέλκας του ΠΑΟΚ είναι το νέο πρόσωπο που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα από τον Κώστα Τσάνα, για τα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2016, με Ουγγαρία και Β.Ιρλανδία.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού μέσου με την φανέλα του «δικεφάλου» του Βορρά προκάλεσαν την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να κάνει του ντεμπούτο του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία στις 8 Οκτωβρίου.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον υπηρεσιακό ομοσπονδιακό είναι οι ακόλουθοι: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τους Βορειοϊρλανδούς, καθώς έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5/10/2015 με απογευματινή προπόνηση στις 18:30. Η αποστολή θα μεταβεί στο Μπέλφαστ την Τρίτη 6/10/2015 και ώρα 15:30.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις