EURO 2016: Ο Τσάτσιτς στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 18:03
UPD:18:08
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

«Ο Τσάτσιτς προσελήφθη ομόφωνα με τριετές συμβόλαιο ύστερα από μακρές διαβουλεύσεις εντός του εκτελεστικού συμβουλίου της ομοσπονδίας» δήλωσε ο Σούκερ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με τον Άντε Τσάτσιτς στον πάγκο της θα συνεχίσει η Εθνική ομάδα της Κροατίας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Ο 61χρονος τεχνικός, που ήρθε να αντικαταστήσει τον Νίκο Κόβατς, ανακοινώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Νταβόρ Σούκερ.

«Ο Τσάτσιτς προσελήφθη ομόφωνα με τριετές συμβόλαιο ύστερα από μακρές διαβουλεύσεις εντός του εκτελεστικού συμβουλίου της ομοσπονδίας» δήλωσε ο Σούκερ.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι προσλάβαμε έναν προπονητή, ο οποίος θα οδηγήσει την Κροατία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» πρόσθεσε.

Ο Κόβατς απολύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, μετά την ισοπαλία (0-0) στο Αζερμπαϊτζάν κι ενώ είχε προηγηθεί η (0-2) στη Νορβηγία, με τους "χρβάτσκι" να βρίσκονται ξαφνικά στην τρίτη θέση του 8ου ομίλου, δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις