EURO 2016: Πρώτη κλήση για Ινγκς και Άλι στην Εθνική Αγγλίας

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 17:22
UPD:17:27
EPA/NIKE
A- A A+

Δύο εκπλήξεις περιλάμβαναν οι σημερινές κλήσεις του εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζσον, ενόψει των τελευταίων δύο αναμετρήσεων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. 

Ο μέσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι και ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάνι Ινγκς, κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα παιχνίδια με την Εσθονία στο Γουέμπλεϊ (9/10) και τη Λιθουανία στο Βίλνιους (12/10).

Ο 19χρονος Άλι, που έχει περάσει από όλες τις "μικρές" αγγλικές Εθνικές ομάδες, είχε μεταγραφεί στους "Πετεινούς" στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου από τη Μίλτον Κέινς Ντονς για 5 εκ. στερλίνες. 

Πρώτη κλήση και για τον 23χρονο Ινγκς, την ώρα που έμεινε εκτός αποστολής ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους», Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος επέστρεψε από μακροχρόνιο τραυματισμό. 

Με οκτώ νίκες σε οκτώ αγώνες τα "τρία λιοντάρια" έχουν ήδη προκριθεί πανηγυρικά στα τελικά της Γαλλίας, όμως ο Χότζσον δήλωσε ότι παίρνει πολύ σοβαρά και τα δύο παιχνίδια, επειδή θέλει η ομάδα του να τελειώσει με το απόλυτο των δέκα νικών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις