Αθλητικά
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 17:22

EURO 2016: Πρώτη κλήση για Ινγκς και Άλι στην Εθνική Αγγλίας

Δύο εκπλήξεις περιλάμβαναν οι σημερινές κλήσεις του εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζσον, ενόψει των τελευταίων δύο αναμετρήσεων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. 

 

Δύο εκπλήξεις περιλάμβαναν οι σημερινές κλήσεις του εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζσον, ενόψει των τελευταίων δύο αναμετρήσεων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. 

Ο μέσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι και ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάνι Ινγκς, κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα παιχνίδια με την Εσθονία στο Γουέμπλεϊ (9/10) και τη Λιθουανία στο Βίλνιους (12/10).

Ο 19χρονος Άλι, που έχει περάσει από όλες τις "μικρές" αγγλικές Εθνικές ομάδες, είχε μεταγραφεί στους "Πετεινούς" στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου από τη Μίλτον Κέινς Ντονς για 5 εκ. στερλίνες. 

Πρώτη κλήση και για τον 23χρονο Ινγκς, την ώρα που έμεινε εκτός αποστολής ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους», Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος επέστρεψε από μακροχρόνιο τραυματισμό. 

Με οκτώ νίκες σε οκτώ αγώνες τα "τρία λιοντάρια" έχουν ήδη προκριθεί πανηγυρικά στα τελικά της Γαλλίας, όμως ο Χότζσον δήλωσε ότι παίρνει πολύ σοβαρά και τα δύο παιχνίδια, επειδή θέλει η ομάδα του να τελειώσει με το απόλυτο των δέκα νικών.