Super League: Μάχη «Δικεφάλων» στην Τούμπα

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 12:32
UPD:13:03
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Το... ορεκτικό σερβιρίστηκε χθες στη Σούπερ Λίγκα και σήμερα ακολουθεί το "κυρίως πιάτο" της 4ης αγωνιστικής με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων πέντε αναμετρήσεων.

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (20:30) μονοπωλεί το ενδιαφέρον, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιζητεί την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ποντάροντας στην καλή παράδοση απέναντι στην Ένωση.

Ο ΠΑΟΚ μετρά έξι συνεχείς νίκες στην Τούμπα απέναντι στον αθηναϊκό σύλλογο, δείχνει σε καλή κατάσταση αλλά και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ανεβάζει "στροφές" και θα παλέψει για τους βαθμούς προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά σήμερα με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Λεβαδειακό, θέλοντας να "ξορκίσει" τα δεινά και την αναταραχή που επέφερε η ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.

Στις 18:15 θα ξεκινήσουν τρεις αγώνες, με τον Πανθρακικό να υποδέχεται την Καλλονή ψάχνοντας τους πρώτους βαθμούς στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, τον ΠΑΣ να φιλοξενεί στα Γιάννενα τον Ατρόμητο σε αμφίρροπο παιχνίδι και τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα:

  • 16:00 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 
  • 18:15 Πανθρακικός-Καλλονή 
  • 18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 
  • 18:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 
  • 20:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις