Μπουονανότε: Καλά τα βραβεία αλλά προέχει η ομάδα

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 19:53
UPD:19:54
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε με τα βραβεία του.

A- A A+

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε παρέλαβε τα βραβεία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή (MVP) και το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς είχε αναδειχθεί κορυφαίος και στις δύο αυτές κατηγορίες του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Λίγκα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με φανέλα βασικού μπόρεσα να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα, η οποία και νίκησε. Αυτό είναι που μετράει. Καλοδεχούμενα και τα προσωπικά βραβεία, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουμε για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ομάδας με στόχο τη νίκη» δήλωσε ο μικρόσωμος Αργεντινός.

«Στον καθένα αρέσει να τον τιμούν και να σκοράρει, όμως προτεραιότητα παραμένει η ομάδα. Στόχος είναι η ΑΕΚ να παλέψει για τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εφόσον όλοι δουλέψουν για το σύνολο και η ομάδα διεκδικήσει τίτλους, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά» πρόσθεσε.

Για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Έχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα "καυτά" ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα πηγαίνουμε και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις