Super League: Η Βέροια έφυγε με βαθμό από το Αγρίνιο

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 20:07
UPD:23/09/2015 13:02
INTIME SPORTS

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Βέροια, στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι στο πρώτο αλλά τους παίκτες του Λιονέλ Πόντες να μην έχουν ουσία στο παιχνίδι τους και τους φιλοξενούμενους να απειλούν πρώτοι με μια σέντρα-"ξυραφιά" του Γιαννούλη, για να απαντήσουν οι "γαλαζοκίτρινοι" στο ξεκίνημα του β΄ μέρους με τον Κάπελ, που από καλή θέση σούταρε αδύναμα και ο Καντιμοίρης απέκρουσε.

Η συνέχεια ανήκε στη "βασίλισσα του βορρά", που έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 67ο λεπτό με τον Ναζλίδη να πλασάρει και τον Κουτρομάνο να αποκρούει σωτήρια επί της γραμμής και τον Μερεμπασβίλι στο 71΄ να σουτάρει, τον Στεφανάκο να βρίσκει την μπάλα κι εκείνη να καταλήγει στο δοκάρι του.

Η μακεδονική ομάδα άνοιξε τελικά το σκορ στο 77΄, με τον Ναζλίδη αυτή τη φορά να μην αστοχεί απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά τη Βέροια να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα έως τη λήξη του αγώνα.

Πέντε λεπτά αργότερα και ουσιαστικά στην πρώτη άρτια δομημένη και εκδηλωμένη επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Ρομέρο έξω από την περιοχή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις