Ευρωμπάσκετ 2015: Ο Μίροτιτς έσκισε σημαία της Σερβίας

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 15:39
UPD:15:41
EPA/VALDA KALNINA

«Είμαι βαθιά λυπημένος για την αντίδρασή μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν σημαία, πολύ περισσότερο για εκείνη της Σερβίας. Κοιτούσα στο πάτωμα εξαιτίας της έντασης του παιχνιδιού και ένιωσα κάτι στο πρόσωπό μου. Δεν θα προσέβαλα ποτέ κανένα σύμβολο» ανέφερε o Νίκολα Μίροτιτς (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Διαστάσεις άρχισε να λαμβάνει η ενέργεια του Νίκολα Μίροτιτς να σκίσει σημαία της Σερβίας, μετά τη χθεσινή ήττα της Εθνικής Ισπανίας, στην οποία αγωνίζεται, από την Ιταλία.

Ο φόργουορντ των "φούριας ρόχας" και των Σικάγο Μπουλς έσπευσε πάντως να δικαιολογηθεί αργότερα, καθώς με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε πως δεν κατανόησε ότι επρόκειτο για τη σημαία της Σερβίας.

«Είμαι βαθιά λυπημένος για την αντίδρασή μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν σημαία, πολύ περισσότερο για εκείνη της Σερβίας. Κοιτούσα στο πάτωμα εξαιτίας της έντασης του παιχνιδιού και ένιωσα κάτι στο πρόσωπό μου. Δεν θα προσέβαλα ποτέ κανένα σύμβολο» ανέφερε.

Οι εξηγήσεις του, πάντως, δεν θεωρήθηκαν πειστικές στη Σερβία και στον Τύπο της χώρας, με τα ΜΜΕ να χαρακτηρίζουν «προκλητική» την ενέργειά του, ενώ υπάρχουν και αντιδράσεις από τον κόσμο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις