Κοκόσκοφ: Η Ελλάδα θα φτάσει μακριά

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 21:40
UPD:21:54
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Όσο για τον επίλογο, ο κ. Κοσκόκοφ (φωτ. αρχείου) διακινδύνευσε κάποια προγνωστικά. «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη, πιστεύω πως θα πάνε μακριά στη διοργάνωση αυτή» είπε.

A- A A+

Δεν είχε και πολλά λόγια να πει για το παιχνίδι με την Ελλάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γεωργίας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

«Ήταν απογοητευτική η εικόνα μας στο πρώτο μέρος. Υπήρχε μόνο μια ομάδα στο παρκέ, εμείς δεν ήμασταν στο γήπεδο. Είχαν 9/12 τρίποντα, αλλά όλα τα σουτ αυτά ήταν ελεύθερα» ανέφερε ο Γεωργιανός προπονητής.

«Στο πρώτο μέρος η Ελλάδα ένιωθε σαν να ήταν σε προπόνηση. Είμαι χαρούμενος που στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε, βγάλαμε ενέργεια και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Όχι στο βαθμό να νικήσουμε, βέβαια, γιατί είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, με καλό προπονητή» συνέχισε.

Όσο για τον επίλογο, ο κ. Κοσκόκοφ διακινδύνευσε κάποια προγνωστικά. «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη, πιστεύω πως θα πάνε μακριά στη διοργάνωση αυτή» είπε. 

Στο ίδιο "μήκος κύματος" με τον προπονητή του και ο γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους Γκιόργκι Σερμαντίνι. «Είναι καλοί. Η ελληνική ομάδα είναι το φαβορί του ομίλου μας και μπορεί να πάρει το χρυσό μετάλλιο» είπε ο συμπαθής σέντερ.

«Είναι φανταστικοί. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, ήταν πολύ εύστοχοι στα τρίποντα και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Εμείς έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης και θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις