Ευρωμπάσκετ 2015: Δηλώσεις Καϊμακόγλου, Ζήση, Κουφού

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 22:30
UPD:22:35
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Νίκος Ζήσης.

A- A A+

Στον αυριανό αγώνα με τη Σλοβενία εστιάζουν πλέον διεθνείς, αφού το αποτέλεσμά του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο και κατ΄ επέκταση το "διασταύρωμα" στη φάση των "16" στο Ευρωμπάσκετ 2015.

«Έχουμε κάτι να κρατήσουμε από τον αγώνα με τη Γεωργία. Η ομάδα "καθάρισε" το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παρ΄ όλο που είχαμε μια μεγάλη διαφορά, θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Να κάνουμε κάτι παραπάνω και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά» δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

«Νομίζω ότι το σκαλοπάτι που κοιτάμε αυτή τη στιγμή είναι η Σλοβενία. Μην ξεχνάμε ότι οι Σλοβένοι θα παλέψουν για την πρώτη θέση. Για εμάς είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να παλέψουμε για τη νίκη» συνέχισε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ.

Ο Νίκος Ζήσης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Για κάποιον λόγο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το ρυθμό μας. Είναι καλό ότι αυτό συνέβη τώρα και δεν το πληρώσαμε. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολύ μπάσκετ για να καταλάβεις ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο. Χαλαρώσαμε και κακώς έγινε αυτό».

Στη συνέχεια ο διεθνής γκαρντ επισήμανε ότι «αυτός ο αγώνας τελείωσε, πάμε για τον επόμενο, με τη Σλοβενία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Λείπουν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, αλλά παίζουν πολύ επιθετικά στην άμυνα. Έχουν υψηλό κίνητρο απέναντί μας και θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Κρίνει πολλά ο αγώνας, αλλά τίποτα περισσότερο από την πρωτιά».

Ο Κώστας Κουφός, τέλος, υπήρξε λακωνικός. «Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να μειώσουμε τα νεκρά διαστήματα. Τώρα κοιτάμε τη Σλοβενία. Είναι μια σκληρή ομάδα, που παίζει δυνατά» τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις