Multimedia

Α1 Μπάσκετ: Η 23η αγωνιστική

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 11:00

Χωρίς τους δύο «αιώνιους» διεξήχθη η 23η αγωνιστική λόγω των υποχρεώσεών τους στην Ευρωλίγκα. Ετσι, οι αναμετρήσεις, Παναθηναϊκός - Καβάλα και Ολυμπιακός - Ηλυσιακός θα πραγματοποιηθούν σε ημερομηνίες που θα οριστούν από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (ΕΣΑΚΕ).

Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια κυριαρχεί η νίκη του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα Πάτρας που του χαρίζει μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο. Η επιτυχία αυτή των «κυανέρυθρων» συνδυάστηκε με την εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανελευσινιακό.

Σημαντική ανάσα πήρε ο Κολοσσός στη Ρόδου μετά την επικράτησή του επί του Περιστερίου.

Α1 Μπάσκετ: Η 23η αγωνιστική - Πανιώνιος - Απόλλων Πατρών. Ο παίκτης του Απόλλωνα Π. Καπερώνης (Α) με την μπάλα δέχεται την πίεση του παίκτη του Πανιωνίου Μ. Κις (Δ), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Κλειστό Ν. Σμύρνης. Με καλάθι του ασυγκράτητου Νίκου Παππά (33 πόντοι) στην εκπνοή, ο Πανιώνιος νίκησε 80-78 τον Απόλλωνα Πατρών για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών. Οι «κυάνερυθροι» ξεπέρασαν τον ΠΑΟΚ και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Π. ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Ο παίκτης του Απόλλωνα Π. Καπερώνης (Α) με την μπάλα δέχεται την πίεση του παίκτη του Πανιωνίου Μ. Κις (Δ), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Κλειστό Ν. Σμύρνης. Με καλάθι του ασυγκράτητου Νίκου Παππά (33 πόντοι) στην εκπνοή, ο Πανιώνιος νίκησε 80-78 τον Απόλλωνα Πατρών για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών. Οι «κυάνερυθροι» ξεπέρασαν τον ΠΑΟΚ και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Α1 Μπάσκετ: Η 23η αγωνιστική - Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για να αποφύγει τον υποβιβασμό σημείωσε ο Πανελευσινιακός, με τους «σταχυοφόρους» να καταβάλουν στην Ελευσίνα την αντίσταση του ΠΑΟΚ με 67-54, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΦΩΤΗΣ Γ. ΠΛΕΓΑΣ

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για να αποφύγει τον υποβιβασμό σημείωσε ο Πανελευσινιακός, με τους «σταχυοφόρους» να καταβάλουν στην Ελευσίνα την αντίσταση του ΠΑΟΚ με 67-54, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Α1 Μπάσκετ: Η 23η αγωνιστική - ΑΓΟ Ρεθύμνου - Ικαρος Καλλιθέας. Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου νίκησε, μετά από σκληρή μάχη, τον Ικαρο Καλλιθέας στο Ρέθυμνο με 68-66, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου νίκησε, μετά από σκληρή μάχη, τον Ικαρο Καλλιθέας στο Ρέθυμνο με 68-66, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών.

Α1 Μπάσκετ: Η 23η αγωνιστική - Αρης - ΚΑΟΔ. Ο παίκτης του Άρη Γιώργος Τσιάρας (Α) μαρκάρεται από τον παίκτη του ΚΑΟΔ Κώστα Κακαρούδη (Κ) κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρης επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του ΚΑΟ Δράμας με 85-73, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών. Μετά την ήττα στην έδρα του Ικάρου η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε μεταμορφωμένη, πήρε τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Δράμας και έβαλε πλώρη για τα πλέι οφ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο παίκτης του Άρη Γιώργος Τσιάρας (Α) μαρκάρεται από τον παίκτη του ΚΑΟΔ Κώστα Κακαρούδη (Κ) κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον, στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρης επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε του ΚΑΟ Δράμας με 85-73, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών. Μετά την ήττα στην έδρα του Ικάρου η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε μεταμορφωμένη, πήρε τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Δράμας και έβαλε πλώρη για τα πλέι οφ.

Α1 Μπάσκετ: Η 23η αγωνιστική - Κολοσσός Ρόδου - Περιστέρι. Ο παίκτης του Περιστερίου Ανδρέας Κανονίδης (Κ) βάζει καλάθι κατά την διάρκεια του αγώνα Κολοσσός ΒΑΠ – Περιστέρι στο Βενετόκλειο κλειστό Γυμναστήριο, στη Ρόδο. Ανάσα πήρε ο Κολοσσός Ρόδου, στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς νίκησε το Περιστέρι με 77-67, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΝΕΦ

Ο παίκτης του Περιστερίου Ανδρέας Κανονίδης (Κ) βάζει καλάθι κατά την διάρκεια του αγώνα Κολοσσός ΒΑΠ – Περιστέρι στο Βενετόκλειο κλειστό Γυμναστήριο, στη Ρόδο. Ανάσα πήρε ο Κολοσσός Ρόδου, στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς νίκησε το Περιστέρι με 77-67, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 κατηγορίας ανδρών.