Βήμα παραμονής ο Πανελευσινιακός

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 17:31
UPD:17:44
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Πανελευσινιακού με τον ΠΑΟΚ

A- A A+

Σημαντικότατο βήμα για την παραμονή του στην Α1 έκανε ο Πανελευσινιακός, που επικράτησε με 67-54 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Θριάσιου Πεδίου πέτυχε την 6η εφετινή της νίκη στο πιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος, απέναντι στον τέταρτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, που μετά το αποτέλεσμα αυτό έχασε τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ο Λιακόπουλος με 24 πόντους ήταν μακράν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ από τους Θεσσαλονικείς ξεχώρισε ο Χαραλαμπίδης, που τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL

Ο Γιώργος Τσιάρας του Άρη (Α) μαρκάρεται από τον  Κώστα Κακαρούδη του ΚΑΟΔ (Κ).

Στο ματς που σε μεγάλο βαθμό έκρινε την 8η θέση, ο Άρης επικράτησε του ΚΑΟΔ με 85-73 στο «Αλεξάνδρειο» και είναι, πλέον, στο χέρι του να παίξει στα πλέι οφ. Ο Χαντ με 15 πόντους και ο Ασημακόπουλος με 11 ήταν οι κορυφαίοι για το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΑΝΕΦ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ο Αλέξανδρος Βουγιούκας του Κολοσσού (Δ) διεκδικεί το τζάμπολ από τον Ντάρεν Ουίλιαμς του Περιστερίου (Α)

Στην Α1 θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Κολοσσός Ρόδου. Η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» επιβλήθηκε 77-67 του Περιστερίου, που στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θα δώσει γερή μάχη για να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του μπάσκετ. 

Σε μεγάλη μέρα ήταν ο Χάτεν που πέτυχε 25 πόντους, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε και ο Νάτζφεϊ, που έκλεισε το ματς με 18. Πάρκερ με 15 πόντους και Μάντζαρης με 14 ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

ICON PRESS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του ΑΓΟΡ με τον Ικαρο

Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το ματς ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον Ίκαρο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Η έδρα του ΑΓΟΡ αποδείχθηκε αξεπέραστη και για την αθηναϊκή ομάδα, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλο αγώνα με 68-66.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις