Χωρίς τους δύο «αιωνίους» η 23η αγωνιστική

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 10:17
ICON PRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Παιχνίδια-φωτιά δίνουν σήμερα οι ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1. Οι αναμετρήσεις, Παναθηναϊκός-Καβάλα και Ολυμπιακός-Ηλυσιακός δεν θα διεξαχθούν λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι «αιώνιοι» αντίπαλοι στην Ευρωλίγκα. 

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (ΕΣΑΚΕ) θα ορίσει προσεχώς τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που προαναφέρθηκαν, καθώς οι δύο ελληνικές ομάδες ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα) τις αναμετρήσεις με Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το ντέρμπι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την παραμονή στην Α1 θα διεξαχθεί στη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός θα υποδεχθεί το Περιστέρι. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 28 βαθμούς στην προτελευταία θέση του πίνακα και ο νικητής που θα προκύψει θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία

Το σημερινό πρόγραμμα:  Αρης-ΚΑΟΔ 15:45 ΕΤ3, Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι 15:45, Ρέθυμνο-Ίκαρος 15:45, Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ 15:45 ΕΤ1, Πανιώνιος-Απόλλων Πατρών 18:00.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις