LIVE: Δικομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 00:00
Updated:20/09/2015 07:11
ΕΡΤ

Η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην πλ. Κλαυθμώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ορκιστεί Πρωθυπουργός το βράδυ της Δευτέρας, ενώ την Τρίτη θα ορκιστεί και η νέα κυβέρνηση. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη ο κ. Τσίπρας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις από το naftemporiki.gr.

 

07:11Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού

  • Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς - ΣΥΡΙΖΑ (Αλέξης Τσίπρας),
  • Νέα Δημοκρατία - Ν.Δ. (Ευάγγελος Μειμαράκης),
  • Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή (Νικόλαος Μιχαλολιάκος),
  • Το Ποτάμι (Σταύρος Θεοδωράκης),
  • Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας - Κ.Κ.Ε. (Δημήτρης Κουτσούμπας),
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες - Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία (Πάνος Καμμένος),
  • Ένωση Κεντρώων (Βασίλης Λεβέντης),
  • Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος - Ο.Κ.Δ.Ε. (Διοικούσα επιτροπή: Σωφρόνιος Παπαδόπουλος, Σοφία Θεοδωροπούλου και Χρήστος Ζάκας),
  • Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση -ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ (Κων. Παπανικόλας),
  • Κοινωνία-Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών Καποδίστρια (Μιχαήλ Ηλιάδης),
  • Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ - ΟΑΚΚΕ (Διοικούσα επιτροπή: Ηλίας Ζαφειρόπουλος, Διονύσιος Γούρνας και Ελένη Κωνσταντινοπούλου),
  • Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο - Ε.ΠΑ.Μ. (Δημήτριος Καζάκης),
  • Λαϊκή Ενότητα (Παναγιώτης Λαφαζάνης),
  • Δημιουργία, ξανά ! (Θάνος Τζήμερος)

 

 

07:12Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Οι συμμαχικοί συνδυασμοί που συμμετέχουν στις εκλογές

  • Δημοκρατική Συμπαράταξη, αποτελούμενος από τα κόμματα: α) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα - ΠΑΣΟΚ και β) Δημοκρατική Αριστερά - ΔΗΜΑΡ (Φωτεινή Γεννηματά και Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος),
  • Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) - Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής, Επαναστατικής, Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας και Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα ΕΕΚ -Τροτσκιστές (17μελής κεντρική συντονιστική επιτροπή),
  • Κ.Κ.Ε.(μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε.- Εκλογική Συνεργασία (Διευθύνουσα επιτροπή: Κωνσταντίνος Μπεκιάρης, Αντώνιος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Μπαμπίλης και Πέτρος Κουφοβασίλης),
  • Δημοκρατικοί - Κοινωνία Αξιών - Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Ευγένιος Καλαϊτζόπουλος, Στυλιανός Φενέκος και Αθανάσιος Γούναρης)
  • Πατριωτική Ένωση - Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «Ε.ΛΑ.Σ», αποτελούμενος από τα κόμματα: α) Εθνεγερσία, β) Ανατολή της Ρωμιοσύνης και γ) Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός - Ε.ΛΑ.Σ (Γεώργιος Ανφαντής, Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Οδυσσέας Τηλιγάδας)
07:52Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε, λίγο πριν τις 8 το πρωί, σε σχολείο του Αγίου Ελευθερίου, στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 και πλέον χρόνια ηγέτης της Ν.Δ., Κώστας Καραμανλής. Στη συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

07:58Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Πολίτης ελέγχει το εκλογικό του τμήμα.

REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS
08:10Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ομαλά φέρεται να εκτυλίσσεται η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα, καθώς οι κάλπες έχουν ανοίξει εδώ και μία ώρα σε όλη την επικράτεια.

08:19Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θαν. Θεοχαρόπουλος

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 8.15 ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς - ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Κινήσεις Πολιτών). Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, τόνισε την ανάγκη σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, ενώ μίλησε και για ανάγκη ύπαρξης προοδευτικού τρίτου πόλου, ο οποίος θα μπορέσει, με βάση την ψήφο του ελληνικού λαού, να επιβάλει συνεργασίες και συναινέσεις.

08:22Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Οι δηλώσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

ΕΡΤ
08:41Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Κώστας Καραμανλής φτάνει στο εκλογικό του κέντρο.

SOOC/Konstantinos Tsakalidis
09:04Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού αναμένεται σε λίγο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

09:15Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Παν. Λαφαζάνης: Όχι στα μνημόνια και τη λιτότητα

Υπό τα χειροκροτήματα και τις ιαχές μελών και φίλων της Λαϊκής Ενότητας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του κόμματος και πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Παναγιώτης Λαφαζάνης. Σε δηλώσεις του, κατά την έξοδό του από το κτήριο του 5ου Λυκείου Κορυδαλλού, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι προτεραιότητα για το κόμμα του έχει η νεολαία, η οποία πρέπει να πει όχι στην αποχή και στην απογοήτευση, ενώ κάλεσε συνολικά τους ψηφοφόρους να πούν διά της ψήφου τους «όχι» στη λιτότητα και στα μνημόνια.

09:18Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΕΡΤ
09:21Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Π. Καμμένος: Το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση

Στο δημοτικό σχολείο Λαρανίου του Δήμου Γόρτυνας, στον νομό Ηρακλείου Κρήτης ψήφισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι η εκλογική μάχη είναι δίλημμα ανάμεσα σε μια ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή μια ψήφο ασυλίας στο χθες. Απηύθυνε, όπως είπε, μήνυμα «ενότητας και ομοψυχίας του ελληνικού λαού», ενώ τόνισε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας είναι η διαφθορά. Εξέφρασε τέλος την πεποίθηση ότι «το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση».

09:26Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

ΕΡΤ
09:43Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Έφτασε στο κτήριο του 27ου και 30ού δημοτικών σχολείων Αθηνών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

09:51Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Αλ. Τσίπρας: Κυβέρνηση τετραετίας, κυβέρνηση μάχης

Για κυβέρνηση τετραετίας, αλλά και μάχης, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη.

Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει «εντολή συνέχειας και προοπτικής», για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ώστε «ο τόπος να ανασάνει» και η Ελλάδα να γίνει ξανά ισχυρός και ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη. «Θα προχωρήσουμε μπροστά, ανοίγοντας δρόμους, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους ανοίγουμε κι εκεί που δεν υπάρχουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

09:55Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

ΕΡΤ
09:59Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Στ. Θεοδωράκης: Έτοιμοι για μικρούς δίκαιους συμβιβασμούς

Αποφασισμένος για μικρούς δίκαιους συμβιβασμούς ώστε να δημιουργηθεί βιώσιμο κυβερνητικό σχήμα εμφανίστηκε από τα Χανιά της Κρήτης, όπου και ψήφισε, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

«Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή, ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του, να πάμε μπροστά, η Ελλάδα μπορεί. Πρέπει να κάνουμε άλμα στο μέλλον, η Κρήτη και τα Χανιά δείχνουν τον δρόμο», ανέφερε. Κάλεσε δε να ξεχαστεί η προεκλογική αντιπαράθεση, να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ενώ σημείωσε ότι φιλοδοξία του Ποταμιού είναι να γίνει «η μηχανή των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων».

10:00Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Νέο Ψυχικό ψηφίζει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

10:03Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη.

ΕΡΤ
10:07Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Πρ. Παυλόπουλος: Το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις θυσίες λαού και νεολαίας

Την ευχή το αποτέλεσμα των εκλογών να δικαιώσει τις θυσίες λαού και νεολαίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού. Ο πρώτος πολίτης της χώρας σημείωσε ακόμη ότι η Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι «το βασικό της μέγεθος και κριτήριο πρέπει να είναι ο άνθρωπος».

10:09Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου.

ΕΡΤ
10:18Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα.

ΕΡΤ
10:19Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να αξιοποιήσει την πείρα του στην κάλπη

Να αξιοποιήσει την πείρα του στην κάλπη κάλεσε τον λαό ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. «Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, οι εποχές είναι κρίσιμες, έρχονται δύσκολες μέρες, με ένα δυνατό ΚΚΕ πρέπει να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας», πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας. Δήλωσε επίσης ότι επικοινώνησε με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, ζητώντας να τηρηθεί η δέσμευση για ανοικτά διόδια για όσους ταξιδεύουν στις εθνικές οδούς, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση ψηφοφόρων, κάτι που, σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, μέχρι στιγμής δεν συμβαίνει.

10:28Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015
Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στα εκλογικά τμήματα της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων.
10:29Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ομαλά εξελίσσεται πανελλαδικά η εκλογική διαδικασία

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα περισσότερα μέλη των εφορευτικών επιτροπών είναι στη θέση τους. Η απουσία μελών εφορευτικών επιτροπών σε εκλογικά τμήματα είναι η συνηθισμένη και δεν επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών.

Στη θέση τους είναι και το εκλογικό υλικό, όπως οι κάλπες, οι φάκελοι και τα ψηφοδέλτια. Απουσιάζουν μόνο τα στυλό από τα παραβάν, καθώς όπως είναι γνωστό, οι εκλογές αυτές πραγματοποιούνται με λίστα και ως εκ τούτου δεν απαιτούνται σταυροί προτίμησης σε υποψηφίους. Αν, ωστόσο, βρεθούν ψηφοδέλτια με σταυρούς, αυτά θα γίνουν δεκτά ως έγκυρα.

10:36Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

«Η κοινωνία πρέπει να σταθεί όρθια και μπορεί να σταθεί με μια προοδευτική πολιτική» δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

ΕΡΤ
11:06Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Μαρούσι, σε σχολείο επί της λεωφόρου Κηφισίας, ψήφισε μόλις ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

11:12Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ευ. Μεϊμαράκης: Οι πολίτες να διώξουν το ψέμα και τους δήθεν, να φέρουν την αλήθεια

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, μιλούν οι πολίτες με την ψήφο τους. Πιστεύω ότι θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια, τους δήθεν. Θέλουν να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς, να φέρουν ένα καλύτερο αύριο. Ένα καλύτερο αύριο για την οικογένεια, κυρίως για τον στυλοβάτη της, τη γυναίκα, τη μητέρα, τη γιαγιά, την αγρότισσα, την άνεργη», τόνισε εξερχόμενος από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

11:16Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

ΕΡΤ
11:21Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Έφτασε στο σχολείο στο οποίο θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στη Νέα Ιωνία, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

11:24Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψήφισε η Φώφη Γεννηματά.

11:28Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Φ. Γεννηματά: Σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, να τελειώσουν απόψε οι άγονες συγκρούσεις

«Επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Μεταφέραμε μήνυμα ενότητας και ελπίδας σε όλη τη χώρα, κυρίως για τη δημοκρατική παράταξη, το κοινό μας σπίτι είναι εδώ», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. «Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει η σύγκρουση του άγονου δικομματισμού», πρόσθεσε.

11:30Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

11:32Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά

ΕΡΤ
11:33Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψηφίζει στη Χαλκίδα η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

11:38Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Βασιλική Θάνου: Οι εκλογές διεξάγονται ομαλά

Οι εκλογές διεξάγονται ομαλά σε ολόκληρη τη χώρα, ελλείψεις σημειώνονται πάντα, ωστόσο καλύπτονται κατά το πλείστον, δήλωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός, Βασιλική Θάνου, αφού είχε ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, σε σχολείο στην περιοχή της Χαλκίδας.

11:43Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις της υπηρεσιακής πρωθυπουργού, Βασιλικής Θάνου.

ΕΡΤ
12:21Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψήφισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

12:22Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015
«Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γι’ αυτό και χρειάζονται κυβερνήσεις ευρείας συνεργασίας σε μία βάση ειλικρίνειας και σε βάθος χρόνου», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
12:29Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Βασίλης Λεβέντης: Προσδοκώ ποσοστό άνω του 5%, λόγω Μακεδονίας

Αισιόδοξος για τις εκλογικές προοπτικές της Ένωσης Κεντρώων εμφανίστηκε, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο πρόεδρός της, Βασίλης Λεβέντης.

«Παρ' ότι το τελευταίο δεκαήμερο εκτοξεύτηκε πολλή λάσπη εναντίον μου και εναντίον της Ένωσης Κεντρώων, νομίζω ότι ο λαός, ιδιαίτερα η νεολαία, θα μιλήσει. Προσδοκώ μεγάλο ποσοστό. Όχι 3% ή 4%, προσδοκών άνω του 5% -  6%», τόνισε.

Ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε ότι «είναι η Μακεδονία που θα δώσει άνω του 15%, οπότε θα φέρει το πανελλαδικό ποσοστό γύρω στο 6%».

12:39Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

«Όλα βαίνουν ομαλά και πιστεύουμε ότι έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος», δήλωσε σχετικά με την εκλογική διαδικασία ο υπουργός Εσωτερικών Αντ. Μανιτάκης. «Πιστεύω ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με υπευθυνότητα και ωριμότητα», τόνισε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «τη Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση και θα κυβερνηθεί ο τόπος».

12:42Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη.

ΕΡΤ
12:49Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ευ. Βενιζέλος: Αυτό που ψάχνει ο ελληνικός λαός θα το βρει με τη δική του δουλειά

«Ο ελληνικός λαός, αυτό που ψάχνει κι αυτό που του αξίζει, θα το βρει μέσα από τη δική του προσπάθεια, τη δική του δουλειά και μέσα από την ενότητά του. Όλες οι έρευνες λένε πως ο λαός θέλει συστράτευση, συσπείρωση όλων των δημιουργικών εθνικών δυνάμεων. Και ελπίζω αυτό να διασφαλιστεί σήμερα», δήλωσε, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

12:54Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΕΡΤ
13:01Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Το εκλογικό της δικαίωμα ασκεί η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

13:09Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.

ΕΡΤ
13:10Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι εκλογές γίνονται για να μπει ο λαός στο περιθώριο

«Αυτές οι εκλογές γίνονται για να τεθεί ο λαός μας στο περιθώριο, εκείνος όμως θα ακυρώσει τα σχέδια όσων θέλουν να τον βάλουν στη γωνία, όσων θέλουν να του επιβάλουν μνημόνια παρά τη θέλησή του. Οι νέες γενιές γνωρίζουν ποιοι δεν τους πρόδωσαν», τόνισε η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

13:19Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

«Οι Έλληνες έμαθαν τώρα την αλήθεια, η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια. Ξέρουμε τι ψηφίζουμε», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από τη Μεσσηνία, όπου και ψήφισε.

13:22Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη.

ΕΡΤ
13:23Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Σ΄αυτό τον προεκλογικό αγώνα δέσποσε η αντιπαράθεση για το ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής του μνημονίου, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Το διακύβευμα όμως δεν είναι η αντιπαράθεση γύρω από τα μνημόνια, είναι η εκ βάθρων αλλαγή της Ελλάδας, οι σε βάθος προοδευτικές αλλαγές. Χρειάζεται πλατιά κοινωνική συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

13:34Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψηφίζει.

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
13:52Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Παπανδρέου.

INTIME NEWS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
14:13Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Μπουτάρης ψηφίζει.

MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
14:37Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ρένα Δούρου: Στόχος ένα περιβάλλον σταθερότητας

 «Σήμερα οι πολίτες, κυρίαρχα, αποφασίζουν. Αύριο ο στόχος είναι η δημιουργία περιβάλλοντος σταθερότητας που θα επιτρέψει στην πατρίδα να σταθεί στα πόδια της, στην οικονομία να ανακάμψει και στους πολίτες να ανασάνουν», δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, στο 912ο Εκλογικό Τμήμα του 4ου Γυμνασίου Αιγάλεω.

«Αυτός ο δρόμος», υπογράμμισε, «είναι δύσκολος. Αλλά είναι ο δρόμος της αξιοπιστίας, μακριά από τις "ευκολίες" και τις παγίδες των κάθε είδους λαϊκισμών. Είναι ο μόνος δρόμος που διασφαλίζει το αύριο του τόπου».

Κατά την αποχώρησή της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, από καρδιάς, όπως είπε, «τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής που και αυτή τη φορά με υποδειγματικό τρόπο εργάστηκαν, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας».

14:46Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ψηφίζει.

Eurokinissi/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
15:07Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

15:08Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

15:12Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

15:52Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές στην Ελλάδα, οι σημερινές φαίνεται να αφήνουν αδιάφορο τον πολιτικό κόσμο της Γερμανίας. Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει η απουσία σχετικών δηλώσεων το τελευταίο διάστημα, όπως γράφει σήμερα η Deutsche Welle

16:14Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ψήφισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στο Παλαιό Φάληρο.

1 2 3 4 5 6 

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 95
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 94
  • Απορριφθέντα σχόλια: 1
    • Κεφαλαία γράμματα1

Δημοφιλή