Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη

STREAM
Ενεργό:1224ημέρες| Ενημερώσεις:62
 
 
Συνεχής κάλυψη
22/05/2014 - 13:41VIDEO

Ο αρχηγός του στρατού της Ταϊλάνδης στρατηγός Πραγιούθ Τσαν-Οτσά κατέλαβε και επισήμως την εξουσία την Πέμπτη, σημειώνοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις έπρεπε να αποκαταστήσουν την τάξη ώστε να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα, δύο ημέρες μετά την επιβολή του στρατιωτικού νόμου στη χώρα.

CNN
22/05/2014 - 14:55VIDEO

Την ανάληψη της εξουσίας από τον στρατό ανακοίνωσε, μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος, ο αρχηγός των ενόπλων Δυνάμεων της Ταϊλάνδης. Στο μήνυμά του δήλωσε ότι ο στρατός θα αποκαταστήσει την τάξη και θα προχωρήσει σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις. Δυο ημέρες μετά την επιβολή στρατιωτικού νόμου, οι ένοπλες δυνάμεις κατέλυσαν την προσωρινή κυβέρνηση.

euronews
22/05/2014 - 15:50ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ταϊλανδοί στρατιώτες στέκονται φρουροί στη Στρατιωτική Λέσχη, όπου ο αρχηγός του στρατού της Ταϊλάνδης συναντήθηκε με εκπροσώπους όλων των αντίπαλων πολιτικών δυνάμεων, στην κεντρική Μπανγκόγκ. Ο αρχηγός του στρατού της Ταϊλάνδης στρατηγός Πραγιούθ Τσαν-Οτσά κατέλαβε και επισήμως την εξουσία την Πέμπτη, σημειώνοντας ότι οι ένοπλες δυνάμεις έπρεπε να αποκαταστήσουν την τάξη ώστε να προχωρήσουν μεταρρυθμίσεις στη χώρα, δύο ημέρες μετά την επιβολή του στρατιωτικού νόμου στη χώρα.

REUTERS
23/05/2014 - 09:52VIDEO

Μέλη της κυβέρνησης που ανετράπη αλλά και μέλη της οικογένειας του εξόριστου πρώην πρωθυπουργό Θαξίν Σιναουάτρα, έχει καλέσει το νέο στρατιωτικό καθεστώς της Ταϊλάνδης να παρουσιαστούν στο αρχηγείο του στρατού. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κληθεί είναι ο ανατραπείς υπηρεσιακός πρωθυπουργός Μπουνσονγκπαϊσάν και η πρώην πρωθυπουργός Γινγκλούκ Σιναουάτρα, αδερφή του Θαξίν.

euronews
Φόρτωση...