Ecofin στην Αθήνα

STREAM
Ενεργό:2680ημέρες| Ενημερώσεις:76
 
 
Συνεχής κάλυψη
02/04/2014 - 15:55ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας εργασιών του Ecofin. Οι τράπεζες στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. είναι απόλυτα ασφαλείς και βιώσιμες, είπε ο ΥΠΟΙΚ, υπογραμμίζοντας ότι έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση του φιλόδοξου σχεδίου της τραπεζικής ενοποίησης. Όπως είπε, μέχρι τα μέσα Απριλίου θα είναι έτοιμοι οι σχετικοί κανονισμοί προς ψήφιση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να επικυρωθούν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

SOOC
02/04/2014 - 14:16VIDEO

Η συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση εργασίας του Ecofin στο Ζάππειο Μέγαρο.

Greek EU Presidency
02/04/2014 - 14:12VIDEO

Στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού παρέπεμψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ερωτηθείς εάν ενδιαφέρεται να μετακινηθεί στη θέση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. «Είμαι ευτυχής που είμαι στο υπουργείο Οικονομικών» απάντησε ο κ. Στουρνάρας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Greek EU Presidency
02/04/2014 - 13:06VIDEO

Η αναδιάρθρωση του τραπεζικού τομέα και η τραπεζική ένωση ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση εργασίας του Ecofin. Στην ατζέντα των συζητήσεων ήταν και η συνεχιζόμενη διαδικασία εφαρμογής του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας Τραπεζών (SSM). Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών έκαναν δηλώσεις ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο Jonathan FAULL, γενικός διευθυντής εσωτερικών αγορών και υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΑΠΕ ΜΠΕ
Φόρτωση...