Σούπερ Λίγκα: MVP ο Αθανασιάδης, καλύτερο γκολ ο Ναπολεόνι

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 14:39
UPD:14:50
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Στέφανο Ναπολεόνι του Ατρόμητου θα βραβευθεί ως ο σκόρερ του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής, αφού το ένα από τα δύο τέρματα που σημείωσε στο 3-2 της Ριζούπολης προτιμήθηκε από το 52.42% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία.

A- A A+

Τον Γιώργο Αθανασιάδη του Πανθρακικού ανάδειξε ως τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή (MVP) της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Στο ντεμπούτο του στη φετινή διοργάνωση ο 21χρονος τερματοφύλακας κλήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βέροια να πάρει θέση κάτω από την εστία, μετά την αποβολή του Πασχαλάκη και αμέσως μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο απέκρουσε το πέναλτι του Μπεν, ενώ με τη συνολική παρουσία του συνέβαλε στην προσπάθεια για το βαθμό (0-0).

Ο νεαρός πορτιέρε συγκέντρωσε το 60.42% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο με 20.95% τον Στέφανο Ναπολεόνι του Ατρόμητου και τρίτο (18.63%) τον Αλεξάντερ Κατάι του Πλατανιά, που είχαν επίσης πολύ μεγάλη συμβολή στις νίκες των ομάδων τους επί των Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα. 

Ο Ιταλός επιθετικός της ομάδας των δυτικών προαστίων θα βραβευθεί πάντως ως ο σκόρερ του καλύτερου γκολ (best goal) της αγωνιστικής, αφού το ένα από τα δύο τέρματα που σημείωσε στο 3-2 της Ριζούπολης προτιμήθηκε από το 52.42% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία. Δεύτερο στις προτιμήσεις ήταν το γκολ του Χουάνμα Ντελγκάδο του Αστέρα Τρίπολης εναντίον της Καλλονής (24.44%) και τρίτο (23.14%) του Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα κατά του Λεβαδειακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις