Επιχείρηση «δανεικοί» στον Ολυμπιακό

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2014 13:12
UPD:13:17
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει προσπάθεια να διατηρήσει στο δυναμικό του τους Κάμπελ και Ρομπέρτο, που ανήκουν σε Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

A- A A+

Η παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ είναι βέβαιο ότι μείωσε ισχύ από την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, όμως άλλο τόσο σίγουρο είναι ότι η αξιοποίηση των εκατομμυρίων ευρώ που θα μπουν στο «ερυθρόλευκο» από την πώλησή του μπορούν να ωφελήσουν αφάνταστα την πειραϊκή ομάδα.  

Στο ρόστερ του πρωταθλητή υπάρχουν δύο δανεικοί ποδοσφαιριστές που η πειραϊκή ομάδα θέλει να κάνει δικούς της και πέραν του προσεχούς θέρους, οπότε ολοκληρώνεται η συνεργασία μαζί τους. Είναι οι Κάμπελ και Ρομπέρτο, που ανήκουν σε Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα αλλά ο Ολυμπιακός θα καταβάλει προσπάθεια να τους διατηρήσει στο δυναμικό του με μεταγραφή πια, αφού αμφότεροι έχουν πολύ μεγάλη προσφορά στη φετινή εκπληκτική πορεία του συλλόγου.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η υπόθεση του Ρομπέρτο είναι πιο περίπλοκη και θα αποσαφηνιστεί τελευταία, αφού ο βασικός τερματοφύλακας των «ροχιμπλάνκος» Τιμπό Κουρτουά είναι επίσης δανεικός από την Τσέλσι, η διοίκηση του Ολυμπιακού ξεκίνησε ήδη τις κινήσεις για την παραμονή του νεαρού Κοσταρικανού, που έως τώρα μετρά 25 εμφανίσεις, 8 γκολ και 9 ασίστ!

Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι να κλείσει το θέμα, εφόσον βεβαίως αυτό είναι εφικτό, πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς η παρουσία και μόνο του Κάμπελ με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του δεν θα αυξήσει ενδεχομένως  την τιμή του αλλά θα προσελκύσει κι άλλους «μνηστήρες». 

Οι άνθρωποι του ελληνικού συλλόγου έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες και εκτιμούν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν, αφού και τα χρήματα υπάρχουν αλλά και ο νεαρός λατινοαμερικανός θέλει να παραμείνει, καθώς αγωνίζεται σε μια ομάδα ανταγωνιστική, με στόχους και φιλοδοξίες, ενώ είναι χαρούμενος από την παραμονή του στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις