Νομοτεχνική βελτίωση που προβλέπει τον σαφή διαχωρισμό του χώρου φούρνισης και την εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων κατά τη διαδικασία παρασκευής αρτοσκευασμάτων και προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Η νομοτεχνική βελτίωση, έρχεται να καλύψει πληθώρα ενστάσεων βουλευτών της πλειοψηφίας, σε σχέση με τους υγειονομικούς όρους του λεγόμενου bake off, το οποίο περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Πηγή: ΑΜΠΕ