Νομοτεχνική βελτίωση που προβλέπει τον σαφή διαχωρισμό του χώρου φούρνισης και την εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων κατά τη διαδικασία παρασκευής αρτοσκευασμάτων και προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Νομοτεχνική βελτίωση που προβλέπει τον σαφή διαχωρισμό του χώρου φούρνισης και την εφαρμογή των υγειονομικών διατάξεων κατά τη διαδικασία παρασκευής αρτοσκευασμάτων και προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Η νομοτεχνική βελτίωση, έρχεται να καλύψει πληθώρα ενστάσεων βουλευτών της πλειοψηφίας, σε σχέση με τους υγειονομικούς όρους του λεγόμενου bake off, το οποίο περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.
Πηγή: ΑΜΠΕ