Ν.Δ.: «Ναι» στην Προανακριτική, «όχι» στη σκευωρία

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 18:58
UPD:19:03
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
A- A A+

Επικοινωνιακά παιχνίδια καταλογίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση, σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Novartis, στον απόηχο της απόφασης της Διάσκεψης Προέδρων της Βουλής να στηθούν 10 κάλπες, μία για κάθε πολιτικό πρόσωπο, στην ψηφοφορία επί της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής.

Οι κύκλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν ότι «μέχρι και την τελευταία στιγμή η Ν.Δ. θα αγωνιστεί για να στηθεί μια κάλπη, στην οποία οι βουλευτές της θα ψηφίσουν απερίφραστα "ναι" στη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής για να εκχωρήσουν στα μέλη της την αρμοδιότητα να κρίνουν την υπόθεση, όπως άλλωστε είναι η πρόταση που κατέθεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στην υπόθεση Novartis, η Ν.Δ. εξ αρχής τάχθηκε «υπέρ της ανάγκης να χυθεί άπλετο φως και να αναδειχθεί η σκευωρία της κυβέρνησης», προσθέτοντας ότι «αυτό θα πράξει και αύριο στη Βουλή».

«Όλα τα άλλα», κατά τις ίδιες πηγές, «είναι επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης που απλά επιβεβαιώνει την αδυναμία της να στοιχειοθετήσει τις ανώνυμες κατηγορίες και να συνεχίσει να σπιλώνει δύο πρώην πρωθυπουργούς και οκτώ πολιτικούς της αντιπάλους».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή