Ευ. Βενιζέλος: Με πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ η αριστερή παρένθεση

«Το κόστος των κινήσεων του κ. Τσίπρα στην οικονομία είναι τεράστιο»
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 19:11
UPD:19:20
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros

Σχετικά με την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «γλύφει εκεί όπου έφτυνε», καθώς «προσχώρησε στη γραμμή μας» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Η αριστερή παρένθεση συνέβη με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

«Το κόστος των κινήσεων του κ. Τσίπρα στην οικονομία είναι τεράστιο» επισήμανε εν συνεχεία, υπογραμμίζοντας ότι «εκεί που θα βγαίναμε στο ξέφωτο, ξαναγυρίσαμε πίσω». «Κάναμε μία διαδρομή 4,5 σκληρών ετών, σε μόλις λίγους μήνες» έσπευσε να διαμηνύσει.

Το Grexit εξακολουθεί να καραδοκεί, εκτίμησε, ενώ εξήγησε ότι το τρίτο μνημόνιο είναι το σκληρότερο όλων. Οι συνέπειες της κυβέρνησης Τσίπρα είναι τραγικές, επανέλαβε, χαιρετίζοντας την απόφαση παραίτησής της.

Πάντως, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τα πάντα ώστε να κρατήσουν το οχηρό της κυβέρνησης, κάνουν τα πάντα για να κατέχουν την εξουσία».

Σχετικά με την αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι «γλύφει εκεί όπου έφτυνε», καθώς «προσχώρησε στη γραμμή μας».

«Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για όλα τα ψέματα» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στην ανακολουθία της κυβέρνησης. 

Ερωτηθείς για την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους το 2012, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι «θα στήσουν το άγαλμα του PSI και όλοι θα προσκυνούν με πρώτο  τον Τσίπρα»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή