Σε ολοκληρωτική σύγχυση η Ν.Δ., τονίζει η κυβέρνηση

Τι απαντούν κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 18:14
UPD:18:18
REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN

Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης καταγγέλλουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραλείπει  να αναφερθεί στην επικείμενη διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους, το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση επέμενε να χαρακτηρίζει «βιώσιμο».

A- A A+

Η Νέα Δημοκρατία έχει περιέλθει σε ολοκληρωτική σύγχυση, εξαιτίας του άγχους του αποτελέσματος των επικείμενων εκλογών, επισημαίνουν αξιωματούχοι της κυβέρνησης, απαντώντας στη Ν.Δ., η οποία προειδοποιεί για την έλευση 14 νέων μέτρων.

Σύμφωνα με τις ίδιες κυβερνητικές πηγές, η Ν.Δ. από τη μια πλευρά, προειδοποιεί τον ελληνικό λαό για τα επώδυνα μέτρα που έρχονται και από την άλλη πλευρά, ζητεί αναβολή των εκλογών και κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» προκειμένου να συμμετάσχει στην εφαρμογή τους».

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι  «η Ν.Δ. παραλείπει φυσικά να αναφερθεί στο πόσο επώδυνα θα ήταν τα μέτρα με τα θηριώδη πλεονάσματα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποδεχτεί».

Παράλληλα, οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης καταγγέλλουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραλείπει  να αναφερθεί στην επικείμενη διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους, το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση επέμενε να χαρακτηρίζει «βιώσιμο».

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν οι ίδιες πηγές, ο πόνος της Ν.Δ. για «τον αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης για σκάφη πάνω από 5 μέτρα και για αυτοκίνητα πάνω από 2500cc, είναι ενδεικτικός της ευαισθησίας της για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή