Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ισά

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 21:16
UPD:21:29
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ολοκληρώθηκε σήμερα η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Πιερ Ισά, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια κατείχε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην πειραϊκή ομάδα. 

«Έπειτα από δύο γεμάτα χρόνια ως αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο σύλλογος και εγώ φθάσαμε σε μία κοινή απόφαση να παραιτηθώ από την θέση αυτή. Πιστεύω ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να σχεδιάζει επάνω σε όλα τα πράγματα που χτίσαμε μαζί, με σκληρή δουλειά, τα προηγούμενα χρόνια και να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον» δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός.

«Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει κάθε χρόνο, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά και γίνεται όλο και πιο θελκτικός για ποδοσφαιριστές, στελέχη και χορηγούς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό (...) Ήταν πραγματική τιμή για εμένα να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και εύχομαι στον Ολυμπιακό σπουδαία επιτεύγματα στο μέλλον» συμπλήρωσε. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Πιέρ Ισά. Ο κ. Ισά είχε τα τελευταία δύο χρόνια σημαντική συνεισφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες και στη πρόοδο του συλλόγου. Ο κ. Ισά θα αποτελεί έναν πολύτιμο φίλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις