Ολυμπιακός: Στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 ο Μαρινάκης

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 18:42
UPD:18:56
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του νταμπλ, όπως επίσης για το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» κατέχουν την υψηλότερη θέση της ιστορίας τους στην Ευρώπη, καθώς βρίσκονται στις 22 καλύτερες ομάδες της ηπείρου.

Ο κ. Μαρινάκης ενημέρωσε για τη σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία θα «τρέχει» εφεξής τα θέματα της ομάδας, προσθέτοντας ότι τα μέλη της τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συζήτησε με τους φίλους του συλλόγου για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, μοιράστηκε τις σκέψεις τους για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και διαβεβαίωσε ότι παραμένει εγγυητής για το μέλλον του συλλόγου, που είναι όπως είπε δομημένος σε στέρεες βάσεις.

«Ελπίζω το καλύτερο για τη χώρα μας σε αυτή τη στιγμή της δοκιμασίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για τον Ολυμπιακό μας, να ξέρετε ότι θα είναι πρωταθλητής, όπως το επιβάλλει η ιστορία του και όπως επιθυμούμε όλοι μας» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί και για το σχεδιασμό της νέας περιόδου. «Ο σχεδιασμός έχει ήδη γίνει, προχωράμε και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που κανονίζουν το θέμα των μεταγραφών θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να είναι πολύ δυνατή και να ανταποκριθεί σε όλους τους στόχους» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις