Ολυμπιακός: Η νέα φανέλα του Θρύλου

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 20:36
UPD:20:53
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ως προς τις λεπτομέρειες η νέα εμφάνιση είναι ερυθρόλευκη με ρίγες, δημιουργήθηκε με βάση την παράδοση και την ιστορία της ομάδας θυμίζοντας εν πολλοίς παλαιότερες εποχές.

A- A A+

Τη φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 παρουσία σήμερα με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιά και με αυτή εγκαινιάστηκε ταυτόχρονα η έναρξη της συνεργασίας του πρωταθλητή Ελλάδας με την Adidas.

Αποκαλυπτήρια στη νέα του φανέλα έκανε ο Ολυμπιακός εγκαινιάζοντας και τη συνεργασία του με την Adidas. Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη η εκδήλωση στον ιστιοπλοϊκό.

Στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πέτρος Κόκκαλης και στελέχη της εταιρείας, όπως οι Πιέρ Ισά, Τάκης Αγραφιώτης, Γιάννης Βρέντζος, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Γιαννιώτας, Τάσος Αυλωνίτης και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Το πρωτότυπο της υπόθεσης αφορούσε την παρουσίαση, καθώς η νέα φανέλα εμφανίστηκε σε τεράστια διάσταση πάνω σε ιστιοφόρο.

Ως προς τις λεπτομέρειες η νέα εμφάνιση είναι ερυθρόλευκη με ρίγες, δημιουργήθηκε με βάση την παράδοση και την ιστορία της ομάδας θυμίζοντας εν πολλοίς παλαιότερες εποχές, χωρίς να λείπουν οι καινοτομίες στο σχεδιασμό της, ενώ το σήμα της UNICEF θα παραμείνει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις