Σούπερ Λίγκα: MVP Oλιμπά, best goal Κλωναρίδης

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 14:20
UPD:14:23
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο τερματοφύλακας της χανιώτικης ομάδας αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 34ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

A- A A+

Ο Κέβιν Ολιμπά ήταν στιγμές που ουσιαστικά έπαιζε μόνος του απέναντι στους επιθετικούς του Ολυμπιακού και με τις αποκρούσεις του συνέβαλε αποφασιστικά στο να κατακτήσει η ομάδα του το βαθμό που χρειαζόταν (1-1), προκειμένου ο Πλατανιάς να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο τερματοφύλακας της χανιώτικης ομάδας αναδείχθηκε λοιπόν ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 34ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, καθώς στο διαγωνισμό που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA συγκέντρωσε το 50,96% των προτιμήσεων, αφήνοντας δεύτερο τον Δημήτρη Χατζηισαΐα του Πανιώνιου (34,14%) και τρίτο τον Νίκο Φερνάντες του Αστέρα Τρίπολης (14,90%).

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal) της ίδιας αγωνιστικής θα πάρει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης του Παναθηναϊκού για το τέρμα που πέτυχε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα (56,63%). Στην ίδια κατηγορία δεύτερος ήταν ο Έρικ Μορένο του Παναιτωλικού με ποσοστό 38,30% και τρίτος ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ του Λεβαδειακού με 5,07%.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις