Σούπερ Λίγκα: Αήττητος στην Τρίπολη ο Αστέρας, 2-0, την Κέρκυρα

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 20:59
UPD:21:02
INTIME SPORTS
A- A A+

Χωρίς να ηττηθεί στην Τρίπολη ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στη Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη σημερινή του νίκη με 2-0 επί της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη «καθάρισε» εύκολα την αναμέτρηση με τους «Φαίακες», καθώς στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 2-0 (14΄ Πάρα, 41΄ Φερνάντες) και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο.

Με το «τρίποντο» αυτό οι γηπεδούχοι πήραν την 4η θέση στην κανονική περίοδο, ενώ στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ θα ξεκινήσουν από την 3η θέση, πίσω από τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν στο 12΄ , όταν τα διαδοχικά σουτ των Πάρα και Παντελιάδη απόκρουσε σωτήρια ο Σέτκους. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε δύο λεπτά μετά. Ο Νίκο Φερνάντες εκτέλεσε το φάουλ και ο Πάρα με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0) για τον Αστέρα Τρίπολης.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Νίκο Φερνάντες με απευθείας χτύπημα φάουλ πέτυχε το 2-0 και στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις