Έμεινε στη Σούπερ Λίγκα ο Πανθρακικός, 2-0 την Ξάνθη

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 20:55
UPD:11/05/2015 00:46
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η ιστορία της αναμέτρησης ουσιαστικά γράφηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του Μάνουλ Ρόκα σημείωσαν δύο αναπάντητα γκολ.

A- A A+

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει και πάλι τον Πανθρακικό στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής πήρε τη νίκη που ήθελε απέναντι στην Ξάνθη (2-0) στο ντέρμπι της Θράκης και εξασφάλισε την παραμονή της.

Η ιστορία της αναμέτρησης ουσιαστικά γράφηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι παίκτες του Μάνουελ Ρόκα σημείωσαν δύο αναπάντητα γκολ.

Στο 20΄ ο Κάσες πήρε την κόντρα από τον Μπαξεβανίδη και με πλασέ άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει στο 31΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και έξοχο πλασέ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Βραζιλιάνος Ίγκορ. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος.

Λογικό, αφού από τη μία πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν χωρίς κίνητρο και με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις