Ισοπαλία στα Περιβόλια (1-1) για Πλατανιά και Ολυμπιακό

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 20:53
UPD:11/05/2015 00:50
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τη φετινή περίοδο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, που έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα σε ένα ευχάριστο και με πολύ καλό ρυθμό παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, είχαν κατοχή, καλή κυκλοφορία και αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά πήγαν στα αποδυτήρια χάνοντας 1-0 σε μια άτυχη στιγμή των Ρομπέρτο Αυλωνίτη.

Στο 17ο λεπτό και στη σέντρα του Αποστολόπουλου ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απομάκρυνε την μπάλα πετώντας την όμως πάνω στον συμπαίκτη του, κι εκείνη αφού χτύπησε στα πόδια του κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 38΄ το σουτ του Μήτρογλου από «πάτημα» του Ντομίνγκες σε εκτέλεση φάουλ έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 41ο λεπτό οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με διαφορά δευτερολέπτων.

Αρχικά ήταν ο Μπενίτες που προσπάθησε να πλασάρει αλλά ο Ολιμπά έκανε σωτήρια απόκρουση και στην εξέλιξη της φάσης ο Παραγουανός σέντραρε από δεξιά, ο Τσόρι «τσίμπησε» την μπάλα αλλά ο Ολιμπά είχε κλείσει τη γωνία του και απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Περέιρα προσπάθησε να «ανακατέψει την τράπουλα», έκανε πολύ πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας στο παιχνίδι Ντουρμάζ και Χάρα αλλά παρά την πίεση και τις ευκαιρίες με τον Μιλιβόγεβιτς στο 48΄ και το παραλίγο αυτογκόλ του Μπανανά στο 58΄ χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 86ο λεπτό για να γράψει το τελικό 1-1 ο Χάρα, που έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε ωραία.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις