Νίκη (2-0) για Παναιτωλικό με Βέροια

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 20:54
UPD:11/05/2015 00:48
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή Σούπερ Λίγκα ο Παναιτωλικός, που επικράτησε της Βέροιας με 2-0 στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής και κατετάγη στην έβδομη θέση, ενώ η μακεδονική ομάδα θα παίζει και την επόμενη περίοδο στην ανώτατη κατηγορία.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος του Παναιτωλικού, που έχασε ευκαιρίες με τον Άλβες στο 3ο και 5ο λεπτό να έχει δύο άστοχα σουτ, τον Βιγιαφάνες το ίδιο (6΄) και τον Καντιμοίρη να αποκρούει στις προσπάθειες των Λαζάρ (17΄) και Κουτρομάνου (20΄).

Στο 22ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μαραγκού, ο οποίος μπήκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Μαρτίνες και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ στο Αγρίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η «βασίλισσα του βορρά» βελτίωσε πολύ την απόδοσή της και δημιούργησε κινδύνους στην περιοχή του Παναιτωλικού.

Η μακεδονική ομάδα έχασε ευκαιρίες με τους Γεωργιάδη στο 49΄ (πλασέ άουτ) και στο 56΄ (απέκρουσε ο Ράφαελ), τον Ντουμίτρου στο 62΄ (απόκρουση Ράφαελ) και τον Τάτο στο 70΄, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποδεικνύεται και πάλι ανίκητος.

Τελικά αντί για την ισοφάριση της Βέροιας έγινε το 2-0 ενάντια στη ροή του αγώνα, καθώς στο 78ο λεπτό ο Μορένο διπλασίασε με γυριστό βολέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις