Europa League: Νέο «θαύμα» για Ντνίπρο, 1-1 στη Νάπολη

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 23:58
UPD:08/05/2015 00:04
REUTERS/CIRO DE LUCA

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Προβάδισμα πρόκρισης, πολύ μικρό έστω, πήρε για τον τελικό της Βαρσοβίας στις 27 Μαΐου η εκπληκτική Ντνίπρο μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Σαν Πάολο» με τη Νάπολι. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου την επόμενη Πέμπτη, 14 Μαΐου.

Οι Ουκρανοί, αουτσάιντερ στη σειρά αλλά έχοντας ήδη αφήσει εκτός Ολυμπιακό, Άγιαξ και Μπριζ, πιέστηκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα και κινδύνεψαν σοβαρά στο 9ο λεπτό, όταν ο Ινσίνιε σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε ύψος και βρήκε στο δεξί δοκάρι του Μπόικο, για να καταλήξει άουτ.

Στο 22΄ ο Ιγκουαΐν πάσαρε στον Ινσίνιε, που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ντνίπρο, ο Μπόικο έκλεισε καλά το οπτικό πεδίο στον βραχύσωμο επιθετικό των «παρτενοπέι» κι εκείνος σούταρε άουτ.

Το «γόρδιο δεσμό» έκοψε τελικά ο Νταβίντ Λόπεθ στο 50΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ η ουκρανική άμυνα ολιγώρησε και ο άσος της Νάπολι έκανε από κοντά το 1-0.

Η Νάπολι όμως δεν φρόντισε στη συνέχεια να «καθαρίσει» το παιχνίδι και το πλήρωσε στο 81ο λεπτό, όταν ο Σέλεζνιοφ που είχε μπει αλλαγή ένα λεπτό πριν σκόραρε το τελικό 1-1 αλλά από θέση οφ σάιντ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις