Europa League: Ώρα ημιτελικών

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 11:03
UPD:12:21
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Οι μάχες των πρώτων ημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ ξεκινούν απόψε και περιλαμβάνουν ένα αμφίρροπο παιχνίδι και μια συνάντηση με φαβορί, αρκεί αυτό να αποδειχθεί και στην πράξη.

Η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, η ουκρανική Ντνίπρο που απέκλεισε κατά σειρά Ολυμπιακό, Άγιαξ και Μπριζ, καλείται να κάνει την υπέρβαση και απέναντι στη Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» είναι γηπεδούχοι και οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από νίκη τους θα συνιστά έκπληξη, αφού βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση όπως απέδειξαν κάνοντας «φύλλο και φτερό» την Βόλφσμπουργκ στον προηγούμενο γύρο.

Στο άλλο ζεύγος θα έχουμε λατινική μονομαχία, καθώς η κάτοχος του τίτλου Σεβίλη, που θα υποδεχθεί στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την Φιορεντίνα, διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να φτάσει και φέτος τουλάχιστον ως τον τελικό.

Ίδιο στόχο έχουν όμως και οι «βιόλα», οι οποίοι έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στη διοργάνωση και θα χτυπήσουν το παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις τους.

Οι δύο συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 22:05. Οι ρεβάνς έχουν προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις