Ευρωλίγκα: Για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 12:56
UPD:13:02
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Απόψε ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του τον Έι Τζέι Σλότερ, που προφύλαξε προχθές στον αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να μη ρισκάρει υποτροπή στον τραυματισμό του.

A- A A+

Η όρεξη έρχεται, ως γνωστόν, τρώγοντας και ο Παναθηναϊκός... γλυκάθηκε από την προχθεσινή νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και απόψε (21:45) θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά με τους Ρώσους σε 2-2 και να παίξει για την πρόκριση στο φάιναλ-4 σε πέμπτο αγώνα.

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο απέναντι σε ένα σπουδαίο συγκρότημα, έχοντας οδηγό την αναμέτρηση της Δευτέρας. Εξάλλου, αφού το έκαναν ήδη μία μία φορά γιατί όχι και δεύτερη;

Απόψε ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του τον Έι Τζέι Σλότερ, που προφύλαξε προχθές για να μη ρισκάρει υποτροπή στον τραυματισμό του, με τον Αμερικανό να δίνει ακόμη μια λύση στην περιφέρεια.

Το... παρελθόν των δύο ομάδων είναι ισορροπημένο, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στους τελικούς του 2007, 2009 και τον ημιτελικό το 1996, ενώ έχασε στον τελικό του 2012, με την αρκούδα με μετρά 17 νίκες και τους «πράσινους» 16 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις