Ευρωλίγκα: Δηλώσεις Πρίντεζη, Ντάνστον, Μάντζαρη

Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 23:20
UPD:23:24
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η σειρά έχει ακόμη τουλάχιστον ένα παιχνίδι κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» παίκτες της πειραϊκής ομάδας, προεξάρχοντος του Γιώργου Πρίντεζη.

A- A A+

Η ομάδα τους πάει για μια σπουδαία ανατροπή και μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκριση σε άλλο ένα φάιναλ-4, όμως ουδείς από τους παίκτες του Ολυμπιακού διανοήθηκε να πανηγυρίσει μετά τη δεύτερη συνεχή νίκη επί της Μπαρτσελόνα, που δίνει σαφές πλεονέκτημα στους «ερυθρόλευκους».

Η σειρά έχει ακόμη τουλάχιστον ένα παιχνίδι κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» παίκτες της πειραϊκής ομάδας, προεξάρχοντος του Γιώργου Πρίντεζη.

«Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετράει είναι η ομαδική δουλειά. Μπορεί κάποιοι παίκτες να έχουν υψηλά νούμερα, αλλά σήμερα είχαμε και παίκτες που αν και έπαιξαν λίγο έδωσαν πολλά. Κλειδί ήταν η άμυνά μας και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο δυναμικοί και στον άλλο αγώνα, επειδή η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας» επισήμανε ο διεθνής φόργουορντ.

«Ίσως παίζει ακόμα καλύτερα και σε σχέση με εντός έδρας. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια στη γη και να μην πάρουν αέρα τα μυαλά μας. Δεν έχουμε κανένα άγχος. Όπως αντιμετωπίζαμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα θα κάνουμε και γι΄ αυτό» πρόσθεσε.  

Ο Μπράιαντ Ντάνστον, από την πλευρά του, παρατήρησε ότι «στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ, ενώ απόψε πάλι χάσαμε τα ριμπάουντ αλλά κάναμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Η σειρά θα κριθεί στην άμυνα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα».

Όσο για τη συνέχεια; «Κάναμε αυτό που έπρεπε και μένει ένα παιχνίδι. Είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να πάμε σπίτι να κοιμηθούμε, να ξεκουραστούμε και μετά να παλέψουμε και πάλι. Από τη στιγμή που θα δείξουμε την ίδια μαχητικότητα τότε θα κερδίσουμε» συμπλήρωσε.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, τέλος, εστίασε στην αμυντική προσήλωση της ομάδας του. «Η άμυνά μας στην δεύτερη και τέταρτη περίοδο έκανε τη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς σε χαμηλό σκορ μια ομάδα με τόσο επιθετικό ταλέντο, ειδικά στην τελευταία περίοδο όπου δεχθήκαμε ένα καλάθι» είπε.

«Ο κόσμος μάς έδωσε ώθηση, ήταν ο έκτος παίκτης μας. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Έχουμε ένα ματς την Πέμπτη που θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλή άμυνα. Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να έχεις συνηθίσει να παίζεις με άγχος. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 150%» πρόσθεσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις